Skip to main content

Financiële planning en Estate planning

Recht op een goed financieel plan

Bij ons bedrijf kunt u ook terecht voor financiële planning en estate planning. Wij hebben de overtuiging dat iedereen recht heeft op een goed financieel plan. Wij kunnen uw financiële situatie voor u inzichtelijk maken en wij kunnen u maatwerkadvies geven hoe u uw financiële zaken beter of anders kunt regelen, rekening houdend met uw financiële positie en wensen voor de toekomst. Een financieel plan is altijd een momentopname. Het is dan ook verstandig om minimaal ééns per jaar uw financieel plan door te (laten) nemen of alles nog volgens uw wensen en mogelijkheden is.

Goed geregeld met een testament of levenstestament

Estate planning is gericht op het goed verzorgd achterlaten van uw dierbare nabestaanden. Of u wilt voor uzelf de zaken goed geregeld hebben wanneer er een situatie zich aandient dat u het zelf niet kan doen. Dat kan geregeld worden met een testament of levenstestament. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en van advies voorzien. Desgewenst kunnen wij een notaris voor u inschakelen. Ook als u al over een (levens) testament beschikt is het verstandig om deze bijvoorbeeld eens per 5 jaar door (te) laten nemen of alles nog volgens uw wensen is.

Maakt u eens vrijblijvend een gratis eerste afspraak van een uur waarin wij u onze werkwijze uitleggen en bespreken wat u van ons kunt verwachten.